Scandinavian Astor Group AB: Dotterbolaget Marstrom Composite erhåller order om ca 10 MSEK

23.06.26

Scandinavian Astor Group (”Astor Group” eller ”Bolaget”) kan idag meddela att Bolagets dotterbolag Marstrom Composite AB (”Marstrom”) har erhållit en order inom marinsegmentet om 861 449 EUR, för leverans under 2024.

Astor Groups dotterbolag Marstrom levererar kompositkonstruktioner på flera marknader så som marin, försvarssektorn, flyg- och fordonsindustrin, samt övrig industri. Astor Group meddelar idag att Marstrom erhållit en order om 861 449 EUR till Baltic Yachts Ltd. Ordern avser en segelbåtsmast och bom som kommer att levereras under 2024.

”Marstrom fortsätter att möta det växande behovet av högkvalitativa kompositkonstruktioner och ordern från Baltic Yachts Ltd är ytterligare ett bevis på produkternas efterfrågan. Genom att kombinera avancerade kompositmaterial med teknisk expertis skapar Marstrom produkter som hanterar de mest krävande kraven på marknaden. Vi är stolta över ordern och vi ser fram emot att fortsätta leverera produkter av högsta kvalité som möter våra kunders krav och förväntningar.”, kommenterar Odd Werin, koncern-VD för Astor Group.

Denna information är sådan information som Scandinavian Astor Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2023-06-26 17:00 CET.

Scandinavian Astor Group – Strength and security in all elements

För ytterligare information vänligen kontakta:

Scandinavian Astor Groups VD Odd Werin

e-post: odd.werin@astorgroup.se

For additional information contact us

Do you want to know more about our technology and how we can help you solve your problem?

Contact us