Scandinavian Astor Group AB: Dotterbolaget Marstrom Composite erhåller order om cirka 22 MSEK

23.12.15

Scandinavian Astor Group (”Astor Group” eller ”Bolaget”) kan idag meddela att Bolagets dotterbolag Marstrom Composite AB (”Marstrom”) har erhållit en order inom båtsegmentet om cirka 22 MSEK, för leverans under 2024 och 2024 till Hudson Yacht Group.

Astor Groups dotterbolag Marstrom levererar kompositkonstruktioner på flera marknader så som marin, försvarssektorn, flyg- och fordonsindustrin, samt övrig industri. Astor Group meddelar idag att Marstrom erhållit en order om ca 22 MSEK till den kinesiska båttillverkaren Hudson Yacht Group. Leveransen avser segelbåtsmaster och kommer att levereras under 2024 och 2025.

”Marstrom har säkrat en imponerande order om 22 MSEK för leverans av segelbåtsmaster till Hudson Yacht Group. Denna framgångsrika affär bekräftar vår ställning som en pålitlig leverantör och vi fortsätter att stärka våra partnerskap och expandera vår närvaro på den globala kompositmarknaden.”, kommenterar Odd Werin, koncern-VD för Astor Group.

Denna information är sådan information som Scandinavian Astor Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2023-12-15 17:15 CET.

Scandinavian Astor Group – Strength and security in all elements

För ytterligare information vänligen kontakta:

Scandinavian Astor Groups VD Odd Werin

e-post: odd.werin@astorgroup.se

For additional information contact us

Do you want to know more about our technology and how we can help you solve your problem?

Contact us