Scandinavian Astor Group kontrakterar säljagent för att etablera närvaro i Nordamerika

23.12.04

Scandinavian Astor Group AB (publ) (“Astor Group” eller “Bolaget”) meddelar att dess dotterbolag, My-Konsult, kontrakterar TDA Connect Inc. som sin säljagent på den kanadensiska marknaden. TDA Connect Inc är en etablerad aktör specialiserad på att stödja små och medelstora företag inom försvar, flyg och transport.

Astor Groups dotterbolag My-Konsult fortsätter öka aktivitetsnivån och som ett led i det tar bolaget nästa steg mot den nordamerikanska marknaden genom att etablera en säljorganisation i Kanada. Säljagenten, TDA Connect Inc är en ledande säljagent specialiserad på att stödja små och medelstora företag inom försvar, transport och flyg.

“Vi är glada över att välkomna TDA Connect Inc. som vår strategiska säljpartner för att stärka vår närvaro på den växande kanadensiska marknaden. Deras omfattande erfarenhet av militära operationer, både nationellt och internationellt, inklusive NATO, kommer att vara till stor nytta för att främja vårt erbjudande. Genom detta samarbete tar vi steget mot Nordamerika och ser fram emot att skapa framgångsrika affärsmöjligheter i Kanada och med den kanadensiska industrin.”, kommenterar Odd Werin VD för Scandinavian Astor Group.

TDA Connect Inc utmärker sig genom ett starkt nätverk som omfattar tidigare högt stående militära ledare, regeringstjänstemän och företagsledare med betydande expertis inom verksamhet, industri och upphandling. Deras breda och djupa erfarenhet sträcker sig över kapacitetsutveckling, produktutveckling och små till stora multimiljarddollar upphandlingar inom försvarssektorn med inriktning på mark, flyg och marin.

Fokusområdet för TDA Connect Inc som säljagent för My-konsult kommer att vara att marknadsföra och sälja radarstörningssystemet Astor IV och andra projekt inom området för elektronisk krigföring (EW). Säljagenten kommer att inrikta sig på den kanadensiska marknaden samtidigt som de aktivt söker affärsmöjligheter för att samarbeta med kanadensiska bolag på andra marknader.

“Vi är mycket stolta över förtroendet från Astor Group och att vara utvalda som My-Konsults säljpartner i Kanada. Vi ser fram emot att stödja bolaget och tillsammans ta nästa steg mot framgång i Kanada och på andra nya marknader”, kommenterar Everhardus van den Heuvel, talesperson och affärsutvecklingsrepresentant för TDA Connect.

Scandinavian Astor Group – Strength and security in all elements

För ytterligare information vänligen kontakta:
Scandinavian Astor Groups VD Odd Werin
e-post: info@astorgroup.se

For additional information contact us

Do you want to know more about our technology and how we can help you solve your problem?

Contact us